Aperitif-kåseri

Nå kan vi tilby kåseri med den populære vinjournalisten Svein Lindin. Dette egner seg svært godt sammen med en aperitif før en middag eller som et overraskende innslag under måltidet. Svein er en formidabel historieforteller som med engasjement og kunnskap bringer smaker, humor og underholdning til måltidsopplevelsen. Denne opplevelsen passer for alle type arrangement og Svein tilpasser til hvert enkelt oppdrag.

Kåseri egner seg for grupper på minimum 20 opp til 100 personer. Prisene nedenfor er basert på et selskap på 20 personer. Om man er færre gjester er grunnprisen 20 x 370 kr.

 
champagne-close-up-drink-1850097.jpg

EN BOBLENDE START

Champagne på 1 -2 -3. Hva gjør champagne til en av verdens beste viner? Kåseriet bringer deg gjennom litt historie, noen myter, smaking av to stiler samt sableringen av en flaske champagne gjort av en av gjestene under kyndig veiledning. Stikkord: druer, områder, vinstiler, Chablis, Riesling

  • 2 glass a 10cl Champagne / Crémant

  • Varighet: 30-40 minutter

  • Pris: 370 kr per person

 
salts2-590x884.jpg

EN SANSEVEKKER

Lukt, smak og nytelse. Kåseriet om smak, lukt og sanser gir gjestene noen aha opplevelser i egen gane. På en faglig og humoristisk måte ledes gjestene gjennom 2-3 grunnsmaker som endrer hvordan vin oppleves.

  • 2 glass vin a 10cl

  • Varighet: 30-40 minutter

  • Pris: 370 kr per person

 
Top-Tips-For-Pairing-Oysters-Champagne-v3.jpg

EN EKSKLUSIV SMAKEBIT

Østers og bobler. Kåseriet bringer deg nyttige fakta ispedd smaksprøver og vin. Fra kjøkkenet kommer det østers. Man kan også velge å variere med sjøkreps og hummer.

  • 2 glass a 10cl Champagne / Crémant

  • 2 østers

  • Varighet: 30-40 minutter

  • Pris: 460 kr per person