À la carte fra kl 17
5-retters Smakemeny
5-retter 1350,- per person
Shimofuritilberedt norsk blåfinnet tunfisk
Med hvitløkschips, vårløk og daikon oroshi
(Fisk, hvitløk, løk, soya)
*
Kokosnøtt- og gresskarsuppe
Med pærepuré, Røros crème fraîche og sprø løkringer.
(Melk, løk)
*
Dagens fangst
(Fisk, hvete, egg, melk)
*
Langtidsbraisert reinsdyrskank fra Stensaas
Med rødvinsreduksjon, sellerirot, trøffel, aromasopp og persillesaus
(Melk, selleri, løk og nøtter)
*
vinterkryddere og appelsincoulis
Vinteroverraskelse
Infusert mousse med varme
vinterkryddere og appelsincoulis
+(Melk, gelatin og egg)
À La Carte
Forretter
Tunfisktartar
sprøstekt purre, fersk trøffel og trøffel- & sjalottløkdressing
(fisk, løk)
349,-
Sashimi av økologisk laks
daikonsalat med sitron-ponzusaus
(fisk, sitrus, soya)
235,-
Ceviche av Sterling White kveite
eple, appelsin, chili, urter og sitrusdashi-dressing
(fisk, sitrus)
238,-
Jospergrillet kamskjell
artisjokkpuré, yuzu-, appelsin-, kefir- og limesaus
(bløtdyr, sitrus, melk)
348,-
Hovedretter
Dagens fangst
utvalg av sesongens grønnsaker fra våre lokale produsenter
(fisk, melk, gluten)
465,-
Risotto à la Jardine Feuilles Verte
urterisotto med Rørosrømme og mikrogrønt
(melk)
335,-
Hummersalat
jospergrillet hummerhale, salat, syltede grønnsaker, yuzu-dressing
(skalldyr, sitrus, melk)
495,-
Pannestekt kotelett av Sterling White kveite
basilikum- og persillerisotto med Rørosrømme og primør
(fisk, laktose)
590,-
Dry-aged entrecote 250 g fra Josheim
sesongens grønnsaker, grønn chimichurrisaus, mikrogrønt og kalvesjy
(melk)
650,-
Endringer i menyen kan forekomme, for å sikre kvaliteten av rettene.
Skalldyrbaren
Utvalg av Østers fra Patrick Liron, Normandy
La Speciale De Saint-Vaast (young)
(bløtdyr)
67,- per stykk
La Speciale Utah Beach (mature)
(bløtdyr)
85,- per stykk
Utvalg av østers
Sanchez signature (mature)
(bløtdyr)
85,- stykk / 450,- ½ dusin
Kanadisk østers (young)
(bløtdyr)
98,- stykk / 495,- ½ dusin
Fine de Claire (young)
(bløtdyr)
65,- stykk / 365,- ½ dusin
Kongekrabbe
Ved tilgjengelighet, spør servitøren
(skalldyr)
4500,- per kg
Jospergrillet hummer
1/1 hummer fra egen tank
(skalldyr, egg, melk)
2195,- per kg
Jospergrillet sjøkreps
aioli, majones, sitron og salat
(skalldyr, egg, sitrus, melk)
1500,- per kg
Fisk- og skalldyrfat
1. servering:
2 typer østers, ferske reker, to utgaver sashimi, serveres med sjøgress-salat
2. servering:
varme blåskjell, grillet kamskjell og hummer, serveres med aioli, majones og frisk salat $
(bløtdyr, skalldyr, fisk, soya, sennep, egg, peanøtter, sesam, melk og alkohol)
1550,- per person
Blåskjell
sitron- og ingefærsmør, vin og fløte
(bløtdyr, melk, sitrus, alkohol)
285,-
Dessert
Krem Karamel
(egg, melk)
195,-
Riskrem med saus
(egg, nøtter, melk)
195,-
Multekrem med krumkake
(egg, melk)
195,-
Vinteroverraskelse
Infusert mousse med varme vinterkryddere og appelsin-coulis
(melk, egg, gelatin)
195,-
Dagens utvalg av is og sorbet
(egg, melk)
155,-
To oster
utvalg av ulike oster
(melk, hvete, nøtter)
185,-
Petits fours
(egg, gluten, nøtter og melk)
97,-