Selskapsmenyer
MENY 1
Kveite Usuzukuri
med miso-pulver og Dijon-sennepdressing
(fisk, sennep, soya, hvete)
*
Stekt torsk
med quinoa-salat, fennikelmarmelade og sitrongress-skum
(fisk, melk, soya)
*
Sitronterte
(hvete, melk)
*
3-retter: 895,- per person
+Vinmeny 1050,- / ”Why Not” Winepairing 1495,-
MENY 2
Rødbet gravlaks
med nasturtium og eple-yuzu-dressing
(egg, melk, sennep)
*
Yakitori-grillet hvit og grønn asparges
med mandler, persillepuré og ansjos
(nøtter, fisk, melk)
*
Dampede kamskjell
med babyspinat og svart trøffel
(bløtdyr, soya, melk)
*
Dampet villkveite
med ramsløk, urtesalat og korallsaus
(fisk, bløtdyr, melk, sennep, soya)
*
Jordbær matcha-kake
(melk, hvete)
5-retter: 1395,- per person
Vinmeny 1200,- / ”Why Not” Winepairing 1695,-
MENY 3
Fisk- & Skalldyrsplatå
Serveres i to omganger
Første Servering:
Kalde Retter:
To typer østers, Lyngenreker, to utgaver av sashimi
Serveres med sjøgresssalat
(Soya, sesamfrø, skalldyr, bløtdyr, hvete, fisk)
*
Andre servering:
Varme Retter
Blåskjell, grillede kamskjell, hummer
Serveres med Aioli & frisk salat
(Bløtdyr, skalldyr, egg, melk, soya)
1550,- per person
men inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
Eller velg vårt «Jeg Fortjener Det» Fisk- & Skalldyrsfat
La vår kokk unne deg skatter fra havet. Dette er basert på vårt vanlige platå,
men inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
2995,- per person