Selskapsmenyer
MENY 1
Økologisk laksesashimi
med wasabi, fermentert hvitkål, valnøtter, gresskarfrø og skalldyrsbisque
(Skalldyr, fisk og sennep)
*
Pannestekt torsk
med gresskar- og kokosdressing, sprø grønnkålsalat, fondantpoteter og skalldyrsaus
(Fisk, skalldyr og melk)
*
Multekrem og krumkake
med myk kremost og blåbær
(Egg, melk og hvete)
*
med puré av ristet rødbete, selleri, nepe, ristede pinjekerner, løk og kalvesjy
Kjøtt som hovedrett
Andebryst fra Holte Gård
med puré av ristet rødbete, selleri, nepe, ristede pinjekerner, løk og kalvesjy
(Fisk, skalldyr og melk)
*
3-retter: 895,- per person
+Vinmeny 1050,- / ”Why Not” Winepairing 1495,-
MENY 2
Shimofuritilberedt norsk blåfinnet tunfisk
med hvitløkschips, vårløk og daikon oroshi
(Fisk, hvitløk, løk og soya)
*
Kokosnøtt- og gresskarsuppe
med pærepuré, Røros crème fraîche og sprø løkringer
(Melk og løk)
*
Dagens fangst
(Fisk, hvete, egg og melk)
*
Langtidsbraisert reinsdyrskank fra Stensaas
med rødvinsreduksjon, sellerirot, trøffel,aromasopp og persillesaus
(Melk, selleri, løk og nøtter)
*
Vinteroverraskelse
Infusert mousse med varme vinterkryddere og appelsincoulis
(Melk, gelatin og egg)
5-retter: 1350,- per person
Vinmeny 1200,- / ”Why Not” Winepairing 1695,-
MENY 3
Fisk- & Skalldyrsplatå
Serveres i to omganger
Første Servering:
Kalde Retter:
To typer østers, Lyngenreker, to utgaver av sashimi
Serveres med sjøgresssalat
(Soya, sesamfrø, skalldyr, bløtdyr, hvete, fisk)
*
Andre servering:
Varme Retter
Blåskjell, grillede kamskjell, hummer
Serveres med Aioli & frisk salat
(Bløtdyr, skalldyr, egg, melk, soya)
1550,- per person
men inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
Eller velg vårt «Jeg Fortjener Det» Fisk- & Skalldyrsfat
La vår kokk unne deg skatter fra havet. Dette er basert på vårt vanlige platå,
men inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
2995,- per person