Selskapsmenyer
MENY 1
Kamskjell med trøffel
Skreikrokett, trøffel- og pastinakkpuré, gulrotdressing og syltet spisskål
(Egg, hvete, bløtdyr, melk)
*
Pannestekt skrei
med mikrosalat fra egen kultivator, potetgrateng og taleggio-saus
(Fisk, hvete, egg, svoveldioksid, melk)
*
Myrtille vivre
med blåbær, kremost og sjokolade
(Egg, melk)
*
3-retter: 895,- per person
+Vinmeny 1050,- / ”Why Not” Winepairing 1495,-
MENY 2
Stensaas reinsdyrtartar
med parmesan og vintertrøffel
(Egg, melk, sennep)
*
Tunfiskspagetti
med Hitra blå, bygg-popcorn, mikrosalat og aromatisk persilledressing
(Fisk, melk, soyabønner, hvete)
*
Wagyu Gyoza dumpling
med okse- og kantarellkraft
(Hvete, soyabønner, melk, lupin)
*
Pannestekt skrei
med fermentert gresskarrisotto og fennikel- og sellerisalat
(Fisk, melk, selleri, soyabønner)
*
Banoffee
Kake med karamell og banan
(Egg, melk, hvete)
5-retter: 1395,- per person
Vinmeny 1200,- / ”Why Not” Winepairing 1695,-
MENY 3
Fisk- & Skalldyrsplatå
Serveres i to omganger
Første Servering:
Kalde Retter:
To typer østers, Lyngenreker, to utgaver av sashimi
Serveres med sjøgresssalat
(Soya, sesamfrø, skalldyr, bløtdyr, hvete, fisk)
*
Andre servering:
Varme Retter
Blåskjell, grillede kamskjell, hummer
Serveres med Aioli & frisk salat
(Bløtdyr, skalldyr, egg, melk, soya)
1550,- per person
men inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
Eller velg vårt «Jeg Fortjener Det» Fisk- & Skalldyrsfat
La vår kokk unne deg skatter fra havet. Dette er basert på vårt vanlige platå,
men inkluderer enda flere smaksopplevelser for å tilfredsstille smaksløkene dine.
2995,- per person