Velkommen til Sjømagasinet på 17. mai!
Restauranten ligger flott til langs kanalen på Tjuvholmen, med stor uteservering og nydelig utsikt mot Astrup Fearnley Museet. På nasjonaldagen tilbyr vi en egen 17. mai meny og vi holder åpent fra kl. 12:00 - 23:00.
Ta på deg bunaden eller finstasen, og ta med deg familie eller venner til Sjømagasinet. Vi gleder oss til å se deg!
Det blir DJ ute mellom kl. 12 og kl. 17.
17. mai-Meny
3-retters meny
895,-
Jospergrillet asparges, Rossini Caviar, 18 måneders spekeskinke, urte hollandaisesaus
*
Dampet villkveite, ramsløk, eikebladsalat , mikrogrønt og pommes fondant med kamskjellsaus
*
Pavlova, jordbær, basilikumis, sitronmarengs og vaniljekrem
* * *
Kjøtt på menyen
Norsk entrecote modnet 21 dager, pastinakkkrem, jospergrillet hjertesalat og pommes fondant med egen saus
265,-
*
FISK- & SKALLDYRFAT
Både kald og varm sjømat
Reker, 2xøsters, 2xsashimi, blåskjell, kamskjell og hummer
1550,-
* * *
BARNEMENY
Fiskeburger, pommes frites, salat
250,-
Pølse, pommes frites, salat
225,-
Jordbær og iskrem
110,-
***