Velkommen til en spennende Winemakers Dinner med noe av det mest spennende Østerrike har å by på!
Denne kvelden får vi gleden av å ha Stefanie Lobner fra Kamptal hos oss, som vil guide dere gjennom Fred Loimers imponerende vinutvalg. Dere kan se frem til delikate, musserende viner samt karakterfulle Grüner Veltliner fra de bratte skråningene, og Riesling fra den anerkjente vinmarken Heiligenstein. Kvelden byr på et utvalg viner direkte fra Loimers vinkjeller, som vil bli servert i flights, så dere kan smake vinmarkenes potensiale.
Middagen vil foregå på sosiale bord for 6-8 personer, og noen lengre bord med plass til 12-20 personer.
Dato: fredag 28. mars
Ankomst fra: 18.30. Middagen starter 19.00.
Pris: 1495,- per person. Inkluderer 4 retter og 8 viner.
Vår A la carte-meny er også tilgjengelig denne kvelden.
Betingelser: Du bestiller bord med kredittkort som garanti for bookingen, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 2 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 600 kr per person. Dersom dere kansellerer samme dag eller uteblir fra dette arrangementet uten å gi beskjed, debiteres 1495,- kr per person.
Fred Loimer
I tråd med familiens vinmakingtradisjon, studerte Fred Loimer oenologi ved Klosterneuburg Universitet i Østerrike, før han opparbeidet seg verdifull erfaring i Nahe, Tyskland, og Napa Valley. I 1997 tok han over vingården etter sin far, kjøpte et mursteinskjeller fra 1800-tallet, og omformet det til en avantgarde, arkitektonisk svart boks for sine produksjonsprosesser. I motsetning til mange av sine kolleger, vinifiserer Fred vinene sine til tørrhet, med fokus på druens fullstendige modning fremfor sukkerinnhold. Hans friske tilnærming og dype forbindelse til jorden har resultert i viner som er både rene og fokuserte.
Loimer-eiendommens vinmarker ligger malerisk plassert rundt Langenlois i det kjølige og solfylte Kamptal-regionen, nordvest for Wien. Med 100 parseller plantet på syv forskjellige jordtyper og i varierende høyder, gir de 80 hektarene vinmark fantastiske muligheter for komplekse og karakterfulle viner. Freds overgang til biodynamisk vinmaking startet i 2006, og alle hans eiendomsweiner har nå den offisielle Respekt-sertifiseringen.