Fredag 24. mai 2024 kickstarter Sjømagasinet og Miraval Sommeren!
Bli med oss på en kveld med rosévin i glasset! Denne dagen er det Miraval fra Provence i Sør-Frankrike og byen Correns, den første økologisk sertifiserte byen i Frankrike, som står i fokus. La deg forføre av herlig musikk fra vår DJ, rosévin i glasset og la drømmene flyte fritt til Sør-Frankrike og tanker om en fantastisk sommer i vente mens kokk Karel Svec tilbereder Sjømagasinets ikoniske skalldyrfat.
Denne kvelden senker vi prisene på forhåndsbestilte skalldyrfat til 1095,- (normalt 1550,-) per person og serverer hele spekteret av Miravals roséreportoar. Brad Pitts siste champagneprosjekt Fleur de Miraval, Oscar-statuettens offisielle champagne og hans nye gin The Gardener vil også være tilgjengelig denne kvelden. Hvem vet, kanskje selveste Brad Pitt dukker opp ;)
Viner spesielt tilgjengelig denne kvelden i tillegg til vårt vanlige vinkart:
Studio By Miraval
Miraval Rose
Miraval Rose Magnum
Miraval Rose 6L
MUSE de Miraval
Fleur de Miraval – Champagne
Dato: fredag 24. mai
Fra: 17.00 og ut kvelden.
Pris: 1095,- per person for skalldyrfat. Gjelder kun forhåndsbestilling, velg “Skalldyrfat & Rosé” når du legger inn din bestilling.
Vi holder restauranten åpent som vanlig, og de som ønsker det kan også bestille fra vår A la carte-meny.
Betingelser: Du bestiller bord med kredittkort som garanti for bookingen, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 2 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 600 kr per person. Dersom dere kansellerer samme dag eller uteblir fra dette arrangementet uten å gi beskjed, debiteres 1095,- kr per person.
Om Miraval:
Château Miraval er en av de mest kjente eiendommene i Provence. Evnen til å kombinere historie og kultur med innovasjon; det helt unike terroiret med perfeksjonistisk og presist vinmarks- og kjellerarbeide bidrar er nøkkelen til anerkjennelsen. Miraval leverer alltid skyhøy kvalitet med signatur fra terroiret. Det er selvfølgelig ingen ulempe at Brad Pitt eier gården, men uten særdeles høy og stabil kvalitet år etter år, ville ikke Ch.Miraval vært det det er i dag.