... en kjærlighetsfeiring av trøfFelen
"I skogens dype, stille ro" sang Sissil Kyrkjebø engang. Og nettopp her finner vi skogens svarte gull, trøffelen!
I ukene 43 til 45 har vi fokus på denne fantastiske matingrediensen - trøffelen.
Kjøkkenet vårt har i den anledning komponert en herlig 4 retters trøffelmeny, hvor hver rett er nøye utvalgt for å fremheve trøffelens unike karakter.
Uansett om du er en erfaren trøffelentusiast eller ny til denne delikatessen, så er vi sikre på at vår Trøffelmeny vil gi deg en gastronomisk opplevelse som er utenom over det vanlige!
Se kveldens meny her.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Sjømagasinets trøffel-uke!
Når: 21 oktober - 6. november
Hva: 4-retter kr. 1299,- per person(inkl. Amuse Bouche)
Egen vinmeny tilgjengelig
Merk: skriv Trøffel i kommentarfeltet når du booker.
Meny
——
Trøffel Trøffel Trøffel i ukene 43 - 45
21. oktober til 6. november
AMUSE BOUCHE
Soppterte med trøffelmousse garneret med snø av trøffel
-
SASHIMI AV WHITE STERLING KVEITE
Edamamebønner, løkkrisp med sjalottløk-og trøffeldressing
-
PANNESTEKT TORSK, KRABBE OG AGNOLOTTI
Mikrogrønt fra egen kultivator, svart trøffel og saus på Madagaskarpepper
-
BRASSERT ANDBRYST
Selleri- og trøffelpuré, syltet bladselleri og spisskål
-
VALRHONA CHOCOLATEBALL 70%
Med hjemmelaget trøffel-iskrem
4 retters meny + Amuse Bouche kr.1299,-
Vinpakke 5 glass vin kr. 1299,-
Why not 5 glass vin kr. 1695,-