Valentines Day på Sjømagasinet


 

Vi feirer kjærlighetens dag 14. februar

Ta med din kjære, eller noen som betyr mye for deg, på en romantisk Valentinesdaymiddag hos oss den 14. februar. Vår dyktige Kjøkkensjef Karel Svec har satt opp en smakfull meny for anledningen.

Dato: fredag 14. februar
Pris: 1150,- per person for 4 retters valentinesmeny. Inkluderer et glass Louis Roederer champagne
Tilpasset vinpakke: 895,- per person

Det vil også være mulig å bestille vårt eksklusive skalldyrfat og østers denne kvelden. Skriv i kommentarfeltet om dere ønsker skalldyrfat eller kveldens 4-retters.

Velkommen til oss.

Meny Valentine’s Day

1150,- per person:

1 glass Loius Roederer champagne 

***

Salmon tartar Tartelette
with sour creme and crispy quinoa

*

Bao bun filled with Reindeer from Stensaas
with Tarragon dressing and pickled cucumber

*

Skrei loin with champagne sauce
Pan fried skrei served with sweet potato wedges and fennel lemon salad

*
Mon Cherry white chocolate

 
 

Valentine´s Oysters - half dozen

495.- Fine selection from Normandy

669.- Superior oyster plate

 

Fisk & Skalldyrsfat 1550,- per person

Både kald og varm sjømat, salat, dressinger og brød

 

Fish & Shellfish plateau

Cold & warm serving with salad dressing and bread

Minimum 2 personer