Velkommen inn i “hagen vår“
Torsdag 11. mai inviterer vi til en unik og eksklusiv middag hos oss på Sjømagasinet. Vi åpner dørene inn til den nye “hagen vår” hvor vi dyrker blomster, urter og grønnsaker til bruk i menyen på Sjømagasinet.
Vår dyktige og lidenskapelige kjøkkensjef Karel Svec har satt sammen en smakfull meny som gir deg mulighet til å nyte en kortreiste meny toppet med råvarer fra “hagen vår”. Karel vil være til stede denne kvelden for å fortelle hva du får servert og om vårt nye konsept ‘Restaurant Farming’.
Nyt et herlig kortreist måltid omgitt av blomster og grønne vekster som du finner igjen på menyen. Velkommen til en eksklusiv aften på Sjømagasinet! Se menyen her
Sted: ‘Restaurant Garden’ Rommet på Sjømagasinet
Dato: Torsdag 11. mai
Starter: 18:30 til Meet & greet med Chef Karel og Mathias fra Urban Garden. Servering av aperitif og amuse bouche.
Pris: 1255,- (inkluderer 8 serveringer)
Vinmeny inkl. Aperitif og digestif: 1100,-
Juice/alkoholfri drikkemeny: 595,-
Arrangementet har totalt 24 plasser tilgjengelig, så her gjelder det å være tidlig ute for å sikre deg en plass.
Betingelser: En avbestilling må skje 2 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 1000 kr per person. Kansellering samme dag eller ved uteblivelse fra dette arrangementet uten å gi beskjed, debiteres 1255,- per person.
Om konseptet ‘Restaurant Farming’
Etter mye eksperimentering la vi ut på et oppdrag med å utvikle vårt første Restaurant Farming-prosjekt inne på Sjømagasinet. Vi ønsker å ta bærekraftig landbruk til neste nivå og bestemte oss for å prøve å øke vår selvforsyningsgrad ved å dyrke mat i selve restauranten. Vi dyrker urter, spiselige blomster, krydder, bladgrønnsaker og andre grønnsaker. Disse råvarene vil være en essensiell del av vår meny og i fokus når vi utvikler nye menyer på Sjømagasinet.
MENY
RESTAURANT FARMING DINNER
Amuse bouche
Scallop tartar with watercress
*
1st serving
From our own cultivator lettuce and nostrum gazpacho, Rossini caviar
2nd serving
Sterling white halibut sashimi, patron - jalapeño sauce, micro cress
3rd serving
(served family style)
Lettuce salad, shallot and cherry vinegar dressing
4th serving
Langoustine, josper grilled tomatoes and paprika sauce
5th serving
Panfried catfish, herb risotto, edible flowers
“Palette cleaner”
6th serving
(served family style)
Josper grilled Tomahawk with Chimichurri à la Chef Karel
7th serving
Cheese from Bygdøy
With pickled flower buds and “pinnebrød”
8th serving
Lemon & Basil pai