Hendricks Gin-Masters kveld - fredag 11. august

velkommen til en helt spesiell kveld der vi utforsker smaker av havet gjennom kombinasjon av mat og Gin.

 

Fredag 11. august vil vår kjøkkensjef by på et fisk- og skalldyrsfat med unike smakskombinasjoner og i stedet for vin til maten står Norges Hendrick’s-Ambassadør Carl Wiman bak baren og mikser spesielle cocktails bygget opp av unike ”limited release-giner”. I tillegg kan de som ønsker det delta på en spennende Hendricks Cocktail Workshop i forkant av middagen, les mer her.

Når: 11. august fra kl. 19:00 og ut kvelden
Inkluderer: Sjømagasinet sitt skalldyrsfat med 3 gin-cocktails og andre overraskelser fra barskapet.
Pris: Kr. 1895,-

Ulike gin-cocktails vil være tilgjengelig ut kvelden.

Betingelser: Bookes online med kredittkort men betaler direkte i restauranten: 1895,-. 2 dagers kanselleringsfrist. 1895,- for late cancellation and noshow.

Cocktail Workshop

Ikke bare la deg servere! Bli med på denne unike muligheten for en masterclass og workshop med Hendrick’s gin og deg bak baren.

Fredag 11. august er det mulig å smake seg gjennom de forskjellige gin og stå bak baren og blande og mikse cocktail! Dette er en first hand opplevelse. En guidet  smaking av Hendriks ulike gin, med forklaring om gin generelt og hvordan de fremstilles. I tillegg får man stå bak «egen bar» og ordne garnityr, blande ulike drinks, mikse og shake sine egne cocktails.

Fredag 11. august klokken 18:00-19:00

 Pris kr. 495,- pr billett.

Betingelser: Bookes online med kredittkort men betaler direkte i restauranten: 495,-. 2 dagers kanselleringsfrist. 495,- for late cancellation and noshow.