The art of rosé - Miraval på Sjømagasinet lørdag 24. mai 2025

Lørdag ​​24. mai 2025 kickstarter Sjømagasinet og Miraval Sommeren!

Bli med oss ​​på en kveld med rosévin i glasset! Denne dagen er det Miraval fra Provence i Sør-Frankrike og byen Correns, den første økologisk sertifiserte byen i Frankrike, som står i fokus. La deg forføre av herlig musikk fra vår DJ, rosévin i glasset og la drømmene flyte fritt til Sør-Frankrike og tanker om en fantastisk sommer i vente mens kokk Karel Svec tilbereder Sjømagasinets ikoniske skalldyrfat.

Denne kvelden senker vi prisene på forhåndsbestilte skalldyrfat til 1195,- (normalt 1750,-) per person og serverer hele spekteret av Miravals roséreportoar. Blant andet Brad Pitts siste Rose prosjekt; Sainte Victoire en spennende, ny prestige single vineyard Rose! Og hvem vet, kanskje selveste Brad Pitt dukker opp denne kvelden;)

Viner spesielt tilgjengelig denne kvelden i tillegg til vårt vanlige vinkart:
Studio By Miraval 
Miraval Rose 
Miraval Rose Magnum
MUSE de Miraval Petit Fleur de Miraval – Champagne
Sainte – Victoire New cuvee!
Fleur de Miraval ER4– Champagne New edition

Dato: lørdag 24. mai
Fra: 17.00 og ut kvelden.
Pris: 1195,- per person for skalldyrfat. Gjelder kun forhåndsbestilling, velg “Skalldyrfat & Rosé” når du legger inn din bestilling.

Vi holder restauranten åpent som vanlig, og de som ønsker det kan også bestille fra vår A la carte-meny.

Betingelser: Du bestiller bord med kredittkort som garanti for bookingen, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 2 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 600 kr per person. Dersom dere kansellerer samme dag eller uteblir fra dette arrangementet uten å gi beskjed, debiteres 1195,- kr per person.

Om Miraval:

Château Miraval er en av de mest kjente eiendommene i Provence. Evnen til å kombinere historie og kultur med innovasjon; det helt unike terroiret med perfeksjonistisk og presist vinmarks- og kjellerarbeide bidrar er nøkkelen til anerkjennelsen. Miraval leverer alltid skyhøy kvalitet med signatur fra terroiret. Det er selvfølgelig ingen ulempe at Brad Pitt eier gården, men uten særdeles høy og stabil kvalitet år etter år, ville ikke Ch.Miraval vært det det er i dag.


Valentines Day på Sjømagasinet


 

Vi feirer kjærlighetens dag 14. februar

Ta med din kjære, eller noen som betyr mye for deg, på en romantisk Valentinesdaymiddag hos oss den 14. februar. Vår dyktige Kjøkkensjef Karel Svec har satt opp en smakfull meny for anledningen.

Dato: fredag 14. februar
Pris: 1150,- per person for 4 retters valentinesmeny. Inkluderer et glass Louis Roederer champagne
Tilpasset vinpakke: 895,- per person

Det vil også være mulig å bestille vårt eksklusive skalldyrfat og østers denne kvelden. Skriv i kommentarfeltet om dere ønsker skalldyrfat eller kveldens 4-retters.

Velkommen til oss.

Meny Valentine’s Day

1150,- per person:

1 glass Loius Roederer champagne 

***

Salmon tartar Tartelette
with sour creme and crispy quinoa

*

Bao bun filled with Reindeer from Stensaas
with Tarragon dressing and pickled cucumber

*

Skrei loin with champagne sauce
Pan fried skrei served with sweet potato wedges and fennel lemon salad

*
Mon Cherry white chocolate

 
 

Valentine´s Oysters - half dozen

495.- Fine selection from Normandy

669.- Superior oyster plate

 

Fisk & Skalldyrsfat 1550,- per person

Både kald og varm sjømat, salat, dressinger og brød

 

Fish & Shellfish plateau

Cold & warm serving with salad dressing and bread

Minimum 2 personer

 

Eksepsjonelt Champagnekurs lørdag 1. februar 2025

 

Eksepsjonell ChampagneSmaking!

Dato: lørdag 1. februar 2025
Tidspunkt: 18.00 - 19.45
Pris: 1750,- Inkluderer smak av 6 champagner og 4 “munnfuller”.
Merk: kurset blir avholdt på sosiale bord.

Bli med oss på en herlig reise gjennom champagnens verden, med utvalgte flasker håndplukket av vår sommelier. Oppdag de unike smakene og stilene til disse ekstraordinære flaskene:

  • Henriot Blanc de Blancs (servert fra Magnum): Opplev elegansen av denne imponerende cuvéen, som fremhever renheten av Chardonnay fra de fineste vinmarkene.

  • Benoit Lahaye Violaine Blanc de Noirs 2013: Nyt denne rike og komplekse blandingen, laget med omhu av Pinot Noir-druer, som tilbyr noter av bær og krydder.

  • Louis Roederer Rosé Vintage 2017: Nyt den livlige blandingen som fanger essensen av sommer med sin delikate fruktighet og forfriskende syre.

  • Jacques Selosse Initial Brut MV: Løft smaksløkene dine med denne unike og innovative champagnen, kjent for sin dybde og kompleksitet, takket være en grundig modningsprosess.

  • Armand de Brignac Ace of Spades Gold Brut MV: Unn deg selv luksusen av denne ikoniske champagnen, feiret for sin luksuriøse profil og uovertruffen håndverk.

  • Guy Charlemagne Ratafia de Champagne MV: Avslutt smakingen med et søtt preg av denne unike aperitiffen, som blander fine viner med fruktlikører for en rik og fyldig avslutning.

Til champagnen får du servert 4 amuse-bouches:

Første snacks - det elegante: Start med en delikat munnfull som setter tonen for opplevelsen.  – Sjøen

Andre snacks - det salte: Deretter får du en saltere opplevelse, med en robust smak som vekker sansene. - Osten 

Tredje snacks - overgang: Smaken transformeres sømløst fra salt til en mer nyansert mellomting, hvor smaker smelter sammen og gir en ny dimensjon til opplevelsen. - Kjøttet 

Fjerde snacks - det søte: Avslutt reisen med en søt, himmelsk avslutning som etterlater en behagelig smak i munnen. - Petit four´en

Fordyp deg i dette minneverdige smakearrangementet, der hver slurk forteller en historie. På dette arrangmentet har vi max 40 plasser, så reserver plassen din i dag!

Etter middagen kan dere nye retter fra vår omfattende meny med 20 % rabatt(gjeldende samme kveld)  

 

Betingelser: Du bestiller bord med kredittkort som garanti for bookingen, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 4 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 1000 kr per person. Dersom dere kansellerer samme dag eller uteblir fra dette arrangementet uten å gi beskjed, debiteres 1395,- kr per person.

Winemakers Dinner - Trimbach 21. januar 2025

trimbach kommer til sjømagasineT!

Dato: tirsdag 21. januar 2025
Tidspunkt: 18.30
Pris: 1395,- Inkluderer 5 retter og 6 viner. Se kveldens meny her.
Arrangementet foregår på sosiale langbord

Opplev en Uforglemmelig Kveld med Trimbach!
Bli med på en eksklusiv winemakers dinner med det anerkjente vinhuset Trimbach fra Alsace. Denne kvelden ledes av ingen ringere enn 13. generasjons vinmaker Anna Trimbach, som vil ta deg med på en reise gjennom Alsaces rike vinhistorie og tradisjoner.

En kulinarisk opplevelse utenom det vanlige
Nyt en nøye komponert 5-retters meny laget av den talentfulle Chef Karel Svec. Hver rett er inspirert av Alsaces tradisjonelle smaker og perfekt matchet med Trimbachs utsøkte viner, som fremhever regionens unike terroir.

Møt Anna Trimbach
Gjennom kvelden vil Anna dele sin lidenskap for vinproduksjon, fortelle om familiens over 300 år gamle historie og krydre med personlige anekdoter fra livet som vinmaker. Dette er en unik mulighet til å møte en av vinverdenens mest respekterte profiler.

Betingelser: Du bestiller bord med kredittkort som garanti for bookingen, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 4 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 1000 kr per person. Dersom dere kansellerer samme dag eller uteblir fra dette arrangementet uten å gi beskjed, debiteres 1395,- kr per person.

Brennhete viner Burgund - lørdag 9. november 2024

Brennhete Viner – En Uforglemmelig Kveld i Burgund!

Dato: lørdag 9. november
Tidspunkt: 19.00. Aperitiff serveres 18.30
Pris: 2195,- Inkluderer 3 retter og 8 viner. Se kveldens meny her.

Vi har gleden av å invitere deg til en enestående vinsmaking, der vi vil presentere et utvalg spennende viner fra Burgund, som ble reddet ut fra den legendariske Festningen Restaurant som brant i 2023.

For å fremheve vinene, har vi satt sammen en utsøkt 3-retters meny, komponert for å komplementere de unike smakene og nyansene i hvert glass.

La oss ta dere med på en reise gjennom smakene. Kvelden begynner med en forfriskende Bourgogne blanc, en appellasjon fra to topprodusenter som presenterer to ulike uttrykk av Chardonnay. Her får vi muligheten til å oppleve mangfoldet i denne fantastiske druen.

Deretter hever vi glassene for "all time, it's Pinot time" – en hyllest til den ikoniske filmen Sideways! Vi skal smake på to fremragende områder i Côte d'Or: Côte de Beaune og Côte de Nuits. Hvilken stil foretrekker du? Bernard Moreaus og Confurons utsøkte Pinot Noir, dyrket på de prestisjefylte vinmarkene i Volnay og Nuits-Saint-Georges, lover en spennende smakfull opplevelse.

Kveldens finale er intet mindre enn en fest av smaker, med tre eksklusive Gevrey Chambertin-viner fra tre fantastiske produsenter: Pierre Damoy, Domaine Duroche og Huset Trapet. Disse vinene harmonerer perfekt med deilige oster, og gir en uforglemmelig avslutning på en kveldsreise gjennom vinens verden.

Betingelser: Betingelser: Ditt kredittkort er registrert som garanti for bookingen, og du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 4 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 1000 kr per person. Dersom dere uteblir fra dette arrangementet eller kansellerer samme dag, debiteres 2195 kr per person. 


Trøfler på Sjømagasinet

... en kjærlighetsfeiring av trøfFelen

"I skogens dype, stille ro" sang Sissil Kyrkjebø engang. Og nettopp her finner vi skogens svarte gull, trøffelen!

I ukene 43 til 45 har vi fokus på denne fantastiske matingrediensen - trøffelen.
Kjøkkenet vårt har i den anledning komponert en herlig 4 retters trøffelmeny, hvor hver rett er nøye utvalgt for å fremheve trøffelens unike karakter.

Uansett om du er en erfaren trøffelentusiast eller ny til denne delikatessen, så er vi sikre på at vår Trøffelmeny vil gi deg en gastronomisk opplevelse som er utenom over det vanlige!

Se kveldens meny her.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Sjømagasinets trøffel-uke!

Når: 21 oktober - 6. november
Hva: 4-retter kr. 1299,- per person(inkl. Amuse Bouche)
Egen vinmeny tilgjengelig

Merk: skriv Trøffel i kommentarfeltet når du booker.


Meny
——
Trøffel Trøffel Trøffel i ukene 43 - 45

21. oktober til 6. november

AMUSE BOUCHE
Soppterte med trøffelmousse garneret med snø av trøffel

-

SASHIMI AV WHITE STERLING KVEITE
Edamamebønner, løkkrisp med sjalottløk-og trøffeldressing

-

PANNESTEKT TORSK, KRABBE OG AGNOLOTTI
Mikrogrønt fra egen kultivator, svart trøffel og saus på Madagaskarpepper

-

BRASSERT ANDBRYST
Selleri- og trøffelpuré, syltet bladselleri og spisskål

-

VALRHONA CHOCOLATEBALL 70%
Med hjemmelaget trøffel-iskrem

 

4 retters meny + Amuse Bouche kr.1299,-

Vinpakke 5 glass vin kr. 1299,-

Why not 5 glass vin kr. 1695,-

Winemakers Dinner - Selbach-Oster fredag 30. august 2024

SELBACH-OSTER kommer til sjømagasineT!

Dato: fredag 30. august 2024
Tidspunkt: 19.00
Pris: 1695,- Inkluderer 4 retter og 5 viner. Se kveldens meny her.

Velkommen til Winemakers Dinner med en av Tysklands mest kjente vinprodusenter, Selbach-Oster. Fra vinprodusenten kommer selveste Johannes Selbach på besøk. Han vil fortelle gjestene om kveldens viner og også gi et spennende innblikk i Selbach-Osters vinproduksjon.

I dag forvalter Johannes Selbach og hans kone Barbara, med hjelp av sønnen Sebastian, sine vingårder og vingård med lidenskap og respekt for eiendommens lange tradisjoner. En betydelig del av deres 24 hektar med vinstokker er på deres opprinnelige grunnstammer, i Zeltinger, Schlossberg og Sonnenuhr; Wehlener Sonnenuhr; og, Graacher og Bernkasteler Graben.

Selbach-Oster kan være et av de hotteste domenene langs Mosel, om ikke i hele Tyskland.
— Stephan Reinhardt, Vinadvokaten

Betingelser: Du bestiller bord med kredittkort som garanti for bookingen, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 4 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 1000 kr per person. Dersom dere kansellerer samme dag eller uteblir fra dette arrangementet uten å gi beskjed, debiteres 1695,- kr per person.


Chablisienne - tirsdag 23. april

La Chablisienne ble grunnlagt i 1923 og er en sammenslutning av noen av de beste vinbøndene i hele Chablis. Under ledelse av Abbé Balitrand slo en rekke vinbønder seg sammen for å bedre tåle periodens økonomiske vanskeligheter. Sammen, midt i Chablis-vingårdene, skapte de en samarbeidsvingård for å markedsføre vinene sine. De har virkelig klart å få det beste ut av samvirkestrukturen.

På midten av 1950-tallet ble produksjonen lagt om slik at druedyrkerne ikke lenger måtte levere ferdig vin til kooperativet, men ufermentert druemost. La Chablisienne skulle dermed stå for vinifiseringen av alle vinene og kunne heve kvaliteten betraktelig, skulle det vise seg. Et varemerke som nå er knyttet til La Chablisienne.

Fellesskapsånden er stor, og derfor er de aller fleste originalprodusentene fortsatt en del av La Chablisienne etter 100 år.

Denne kvelden skal vi smake oss igjennom ulike chablis og deres uttrykk.

Under middagen vil alle gjestene sitte sammen på sosiale bord. Se menyen her.

La Chablisienne
Dato: tirsdag 23. april 2024
Tidspunkt: Kl. 18:00
Pris: Kr. 1995, per person.
Inkluderer: smak av 7 viner og 5-retters middag

A la carte er tilgjengelig i andre deler av restauranten.

Merk: Ditt kredittkort er registrert som garanti for bookingen, og du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 4 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 1000 kr per person. Dersom dere uteblir fra dette arrangementet eller kansellerer samme dag, debiteres 1995,- kr per person.


MENY:

*
Kamskjelltartar med urter fra kultivator 

2022 Bourgogne Chardonnay

*

Grillet zucchini med rødkit ostekrem
2020 Chablis "La Pierrelée"

*

Blekksprut med pommes puré av ristet potet
2020 Chablis 1. Cru "Monte de Tonnere" 
2020 Chablis 1. Cru "Fourchaume" 

*

Lammekotelet og urtechimichurri
2020 Chablis Grand Cru "Blanchot" 
2019 Chablis Grand Cru "Château Grenouilles" Magnum " 

*

Mørk sjokolade og bringebær
Chablisienne Ruris Amor

***

Opplev vin fra Bourgogne-legenden Olivier Leflaive - fredag 15. mars

Olivier Leflaive - en legende fra Bourgogne.

Olivier Leflaive har med sans for business og innovasjon skapt en av Bourgognes mest suksessfulle vingårder. Gjennom sine 12 år som co-manager av Domaine Leflaive ble han kjent med flere av Bourgognes beste vinbønder. Han begynte å kjøpe deres druer for selv å vinifisere og flaske vinene, og resultatet var av så høy kvalitet at han bestemte seg for å forlate Domaine Leflaive og i stedet fokusere på produksjon av vin i eget navn.

I dag produserer Olivier Leflaive enestående og terroir-styrte viner fra en bred vifte av Bourgogne-appellasjoner. Uansett om man liker crispy Chablis eller en mer fyldig og kremet Meursault, kan man være sikker på at områdets uttrykk er elegant formidlet når det er Olivier Leflaive som er avsender.

Den 15. mars vil en representant for Olivier Leflaive guide deg sikkert gjennom de forskjellige cuvéene, og sørge for at du får en grundig opplæring i de forskjellige kommuners uttrykk. Du vil også få smake vin fra deres nye prosjekt i Champagne av Vallentin Leflaive.

Under middagen vil alle gjestene sitte sammen på sosiale bord. Se menyen her.

Olivier Leflaive - en legende fra Bourgogne
Dato: Fredag 15. mars 2024
Tidspunkt: Kl. 19:00
Pris: 1695,- per person
Inkluderer: smak av 7 viner, 5 retter, petits fours og kaffe.

A la carte er tilgjengelig i andre deler av restauranten.

Merk: Ditt kredittkort er registrert som garanti for bookingen, og du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 4 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 1000 kr per person. Dersom dere uteblir fra dette arrangementet eller kansellerer samme dag, debiteres 1695,- kr per person.


MENY:

Aperitif:
Vallentin Leflaive Cv-17-50 Blanc de Blancs

*
Hvit fisk med smørsaus og kaviar
 
Oliver Leflaie Auxey Duresses Blanc
Oliver Leflaive Montagny Blanc

*

Oksehaleconsume med flan
Valentin Leflaive Ma- 16-60 Grand Cru Brut Rose

*

Stekt andebryst, sopp og kortreiste urter fra “egen hage”
Oliver Leflaive Cote de Beaune
Oliver Leflaive Volnay

*

Sjokolade med kompott av bær og cacao nips
Oliver Leflaive Bourgogne Rouge Cuvee Margot

*

Petits fours
Kaffe
Det vil også være flere Leflaive-viner tilgjengelig som man kan smake på om ønskelig

***

Sassicaia - a Taste of excellence by Tenuta San Guido. Fredag 5. april

Sassicaia – The wine, the myth, the legend. I samarbeid med Svein Lindin inviterer vi til en helt spesiell aften:

Sassicaia er Italias beste og mest berømte rødvin og pioner innen italiensk vinfremstilling, også kaldt Italias Chateau Latour. Som den første italienske vin fikk Sassicaia høstet 100 poeng i Robert Parkers Wine Advocate, og vinen har fått de ellers svært sjeldne tre glass i Gambero Rosso ikke mindre enn 21 ganger. Kort sagt er Sassicaia en levende legende og mest sannsynlig Italias mest kjente vin, og denne helt spesielle kvelden byr vi kun på toppsjiktet av husets viner! Vinen lages på vingården Tenuta San Guido i Bolgheri ved Toscanas kyst, og her lager man også vingårdens to andre viner, Guidalberto og Le Difese. 

For å guide dere gjennom denne ekstraordinære kvelden har vi slått oss sammen med Svein Lindin fra Vinofil.no. Svein er en eksepsjonell vinekspert, som tidligere har skrevet om vin i 10 år for Finansavisen og Kapital. Han er en vinformidler med en helt spesiell evne til å fortelle og veilede sine deltakere og publikum gjennom vinens verden. Etter smakingen vil det være rikelig anledning til å fordype seg videre i vinene til Tenuta San Guido, og følgende viner fra Sassicia i årgangene 2005, 2008 og 2012. Det vil også være mulig å smake deres andre vin Guidalberto, og den mer tilgjengelige tredje vinen Le Difese,

Under middagen vil alle gjestene sitte sammen på sosiale bord.

Sassicaia - a Taste of excellence by Tenuta San Guido
Dato: Fredag 5. april 2024
Tidspunkt: Kl. 18:00
Pris: 4885,- per person
Inkluderer: smak av 9 viner, 2 fantastiske retter, petits fours, kaffe og grappa 
OBS: begrenset antall plasser - vær raskt ute!

A la carte er tilgjengelig i andre deler av restauranten.

Merk: Ditt kredittkort er registrert som garanti for bookingen, og du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 4 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 2500 kr per person. Dersom dere uteblir fra dette arrangementet eller kansellerer samme dag, debiteres 4885,- kr per person.


MENY:

Aperitif:
Le Difese current vintage  

*
Tynnskåret filet av and
 
Tenuta San Guido Sassicaia 2010
Tenuta San Guido Sassicaia 2011
Tenuta San Guido Sassicaia 2013
Tenuta San Guido Sassicaia 2014

*

Lamb a la Karel 
Tenuta San Guido Sassicaia 2020
Tenuta San Guido Sassicaia 2019
Tenuta San Guido Sassicaia 2016 
Tenuta San Guido Sassicaia 2015

*

Petits fours
Kaffe og grappa laget på druene til Sassiscaia

***

Foto: Svein Lindin

Foto: Erik Krafft

Om Svein Lindin:
Svein har sin bakgrunn fra kjente topprestauranter i Norge, er utdannet vinkelner og har jobbet som vinjournalist i 10 år i Finansavisen og Kapital. I årevis har han holdt vinkurs, vinsmakinger og kåseri for næringslivet og private om hva som opptar han mest: Viner med klar adresse og mat & vin i samspill.

 
 

Brennhet Aften - Rhône lørdag 27. januar

OPPLEV DET BESTE FRA RHÔNE!

Velkommen til en helt spesiell opplevelse her på Sjømagasinet. Lørdag 27. januar vil vi presentere en unik samling av vin til kveldens heldige gjester. Vinene du blir servert har hatt en dramatisk reise, og er et utvalg av Rhône-vinene fra vinsamlingen som ble hentet ut fra Festningen Restaurant i vinter. Med oss på middagen har vi en representant fra Moestue Grape Selections som vil presentere vinene underveis, og vår kjøkkensjef har satt sammen en meny som vil harmonisere perfekt med kveldens vin.

Under middagen vil alle gjestene sitte sammen på sosiale bord.

Brennhet Rhône Aften med Moestue Grape Selections
Dato: Lørdag 27. januar 2024
Tidspunkt: Kl. 18:00
Max antall: 30 pax
Pris: 1695,- per person
Inkluderer: smak av 10 viner, 3 fantastiske retter, petit four og kaffe

A la carte er tilgjengelig i andre deler av restauranten.

Merk: Ditt kredittkort er registrert som garanti for bookingen, og du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 4 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 1000 kr per person. Dersom dere uteblir fra dette arrangementet eller kansellerer samme dag, debiteres 1695 kr per person.


Forrett:
Krabbe ravioli beurre blanc og løyrom

Saint Peray, Clape*  2015
Saint Peray, Clape*   2016
Saint Peray, Clape*  2019
Saint Peray, Clape*  2020

Mellomrett:
Stekt torsk med byggotto, beter og micro greens fra kultivator

Jean Louis Chave Saint-Joseph Blanc Circa 2020
vs
Jean Louis Chave Saint-Joseph Rouge Offreus 2019

*

 Hovedrett:
Langtidsstekt og braiseret Reinsdyr skank.

 St-Joseph, Pierre Gonon*  2016
St-Joseph, Pierre Gonon*  2017
St-Joseph, Pierre Gonon*  2019
St-Joseph, Pierre Gonon*  2020

*

Kaffe og petits fours

*** 

Kr. 1695,-

Winemakers Dinner - Det nye Spania, tirsdag 21. november 2023

velkommen til en helt spesiell kveld med vin fra “det nye spania”

Det blir snakket mye om det «nye» Spania i takt med at vinområder i utkanten av Spania og lokale druer finner veien til Vinmonopolet og de norske ganer. Med saftige og spennende vin levert av unge vinmarker i gamle og glemte vinområder, kan vi ønske en ny storhetstid for spansk vin velkommen! Book deg plass til denne kvelden og la deg forføre av nye og interessante viner. Vi er sikre på at du vil se på spanske viner med nye friske øyene etter denne kvelden!

Kvelden arrangeres i samarbeid med Moestue Grape Selections, som guider dere gjennom denne flotte, spanske vinreise. Middagen gjennomføres som en bankett med sosiale bord.

Dato: Tirsdag 21. november 2023
Tid: kl. 18.00
Inkluderer:
6 retters meny og 8 glass vin.
Pris: Kr. 1695,-


Aperitiff
Telmo Rodriguez Basa 2022
-
Ceviche av Sterling Kveite
Herencia Altes Garnatxa Blanca 2019

*

Kamskjell Sashimi med yuzu- kokosnøttdressing
Terras Gauda La Mar 2021

*

Laks Teriyaki med spisskål
Forjas del Salnés Rodrigo Méndez Sálvora 2021

*

Sjøkreps og skalldyrsaus
La Riva Manzanilla Fina Miraflores Baja

*

Langtidsmarienert lammekotelett
Guímaro Camiño Real 2019
Comando G La Bruja 2021

*

Ingefær Crème brûlée med Amarena-iskrem
Lustau East India Solera

6 retter - 8 viner kr. 1695,-